workshop zelf-bewustwording


 

Workshop zelf-bewustwording

Vraag jij jezelf (in je persoonlijk leven of in de werksfeer) ook wel eens af: ‘doe ik eigenlijk dat wat ik wil doen’? En als het antwoord ‘nee’ is, is dan duidelijk waarom je niet doet waar je gelukkig van wordt?
Vraag je jezelf wel eens af waarom sommige activiteiten of mensen je energie kosten i.p.v. energie geven?

Ben jij steeds bezig met wat je allemaal nog ‘moet’ doen?
Weet jij niet waar je echt goed in bent of echt gelukkig van wordt?
Leef jij vanuit je ‘denken’ en wil je meer vanuit je ‘voelen’ leven?
Dan nodigen wij je van harte uit om 3,5 uur van je tijd te investeren in je eigen geluk!

In een unieke samenwerking zullen Janneke Scherrenberg (energetisch therapeute) en Nieky Klijn (coach) je begeleiden bij het helder maken van de antwoorden op de volgende vragen:

– Wie ben ik?
– Wie wil ik zijn?

– Wat belemmert mij?

Nieky met haar nuchtere, scherpe blik en Janneke met haar intuïtieve gaven zorgen samen voor een benadering vanuit verschillende invalshoeken. Jijzelf gaat aan de slag met je ratio ofwel je ‘gezonde verstand’ maar je gaat tevens je intuïtie aanspreken. Met als resultaat dat duidelijk wordt waar jouw hart ligt, wat jou in de weg staat om daar te komen en welke issues je moet gaan aanpakken zodat je meer plezier en energie krijgt.
Het wordt een interactieve middag in een relaxte sfeer en in een veilige en vooral kleine groep mensen.

Wanneer?
De workshop wordt gegeven op zaterdag 16 mei van 13.00u tot 16.30u in Noordwijk*

 

Wat zijn de kosten?

€40,-, dit is inclusief koffie/thee/kleine snacks

 

We kunnen veel doen in 3,5 uur. Maar mocht je na de workshop toch nog begeleiding wensen, weet dan dat er een vervolgworkshop in de maak is. Daarnaast kun je natuurlijk altijd bij Janneke of Nieky een afspraak maken voor een privéconsult.

 

Wil je eerst iets meer informatie? Met plezier beantwoorden we jouw vragen! Neem contact op met Janneke Scherrenberg op 06-11320106 of Nieky Klijn op 06-49131977.

We hopen je te zien op 16 mei!

 

Waar?
Locatie workshop:
Yoga en Pilatesstudio Yolande van Kesteren

Johanna van Hoornstraat 6

2203 GM  NOORDWIJK

 

Inschrijven kan via website. Vermeld hierbij je naam, adres, telefoonnummer, geboortedatum en of je contant of per overschrijving wilt betalen. Telefonisch inschrijven is ook mogelijk via nummer : 06-11320106.

 

 

 

* de datum zou in geval van onvoldoende aanmeldingen nog kunnen worden gewijzigd. Je wordt hier tijdig over geïnformeerd