Acces Bars®


 

 

Acces Bars®

De Bars zijn ongeveer 32 punten op het hoofd die connectie maken met ontelbare standpunten. Standpunten zijn als het ware overtuigen die jij op allerlei niveaus hebt overgenomen en in je systeem hebt vastgezet. Hierdoor creëer je het leven wat je leeft. Als je nagaat dat alles energie is, dan is ook elke gedachten/standpunt energie. Wanneer je jezelf vastzet met bepaalde standpunten, kan alle energie die niet overeenkomen met die standpunten tot jou komen. Ook beperkt het je WETEN. Want als mens ben je enorm gewaar van alles om je heen. Je kunt je lichaam zien als een grote antenne, die alles 24/7 oppikt. In deze huidige maatschappij noemt men dat ” hoog gevoelig” alleen het verschil met hoog gevoelig en gewaarzijn, is dat hoog gevoelig eigenlijk zegt dat jij intens voelt, dus dat alles wat je voelt van jou is en je er dus iets mee zou moeten doen. Gewaarzijn houdt in dat je het opmerkt met je hele systeem maar dat je het niet eigen maakt.

Wat een BARS sessie doet, is dat het je loskoppelt van al die standpunten die je hebt opgebouwd door je hele leven (en zelfs wel levens geleden). Het geeft je eindelijk de ruimte die jij nodig hebt om weer te weten wat je weet. Want wanneer je vol zit met allerlei verhalen, kan je nooit goed horen wat jouw innerlijk weten je vertelt. Het geeft jou eindelijk de ruimte om alles wat je ervaart in je lichaam los te laten en meer rust in je hoofd creëert. Hierdoor ben je in staat om anders te kiezen. Want wanneer je vasthoudt aan bepaalde standpunten, ben je nooit vrij (genoeg) om een ander leven voor jezelf te kiezen omdat je in de greep wordt gehouden door jouw gedachtes.

Een BARS sessie geeft jou de mogelijkheid om je te ontdoen van duizenden standpunten. Waardoor je weer volledig in contact kan komen met wie jij werkelijk bent. Geeft het eindelijk de rust in je hoofd waar je zo hard naar opzoek bent (dit werkt heel erg goed bij kids met ad(h)d). Door ze zachtjes aan te raken gaan ze stromen en voel je je na een behandeling kilo’s lichter.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

‎‎

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’.

Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

Energetische banen in het hoofd

Volgens de Access Consciousness Bars-theorie bevat ons hoofd 32 energetische banen, die elk een groep gedachten en ideeën vertegenwoordigen. Zo is er een baan voor liefde, verdriet, haat en angst, maar bijvoorbeeld ook voor geld. Iedere gedachte aan geld wordt in die energetische baan opgeslagen. Raken die banen te vol, dan zal de energie daarin vast komen te zitten. Daardoor wordt een persoon vooringenomen. Een gedachte die afwijkt van wat er al in de banen vast zit, past er niet meer bij. Er is geen energetische flexibiliteit meer. Deze starheid werkt door in het dagelijks leven: je staat niet open voor nieuwe dingen, je durft niet te veranderen en beschouwt alles wat niet past bij je huidige leven als onmogelijk.

Acces bars om de energie te herstellen

Om je leven te veranderen, is het dus allereerst noodzakelijk om die energetische starheid ongedaan te maken. Pas als de energie weer vrij is ben je in staat om drastische keuzes te maken en nieuwe stappen te ondernemen. Daardoor wordt iedere gedachte die je tegenhoudt om ‘te ontvangen’ uitgewist. Zo komt er ruimte om te ontvangen: nieuwe ideeën, filosofieën en plannen krijgen de kans om een plek in je hoofd te veroveren. Zo heb je weer toegang tot heldere inzichten en kun je nieuwe stappen zetten, zonder dat je het eng vindt, zonder dat je geremd wordt door je vooringenomen angsten en onzekerheden.

Energetische banen vrij: En nu?

Na één of meerdere sessies met de Access Bars is je hoofd vrij van onnodige ballast. Je ben open-minded en volledig klaar om te ontvangen. Dan is het tijd voor de volgende stap, want om je leven echt te kunnen veranderen, moet je je niet laten beperken door iets in je on-bewustzijn. Je moet kiezen voor je eigen bewustzijn en van daaruit gaan leven. Je kijkt kritisch naar jezelf en je leven. Uitgangspunt is dat je vanuit een compleet ander perspectief naar je leven gaat kijken. Een perspectief dat je helder laat oordelen, dat je laat zien wat er in je leven echt nodig is.

Een Acces bar behandeling werkt zeer effectief bij:

Depressie
Angst en paniek aanvallen
Verslavingen
Burn out
ADHD
ADD
Autisme
Gedragsproblemen bij kinderen
Migraine
Herstel na ziekte
Slaapproblemen
Stress
Epilepsie
Trauma
Rouwverwerking

Wil je meer informatie neem dan vrijblijvend contact met ons op.