Massages


Massages Energetische Ontspanningsmassage

Energetische ontspanningsmassage helpt bij vermoeidheid, spanningen, stress, rugpijn of hoofdpijn. Ook kan het helpen wanneer je last hebt van een opgejaagd of onbestemd gevoel en je niet tot rust kunt komen. Energetische massage werkt helend op lichaam en geest.

Door de massage zal de energie weer beter door je lichaam stromen en kom je in een diepe staat van ontspanning. Een energetische massage is vooral effectief wanneer je hiervoor openstaat. Je zal dan je gevoelens en emoties beter herkennen, erkennen en aanvaarden. Je reinigt je lichaam sneller van blokkades en je voelt dat je contact hebt met je lichaam waardoor je lichaamsbewustzijn ontwikkelt.

Bamboe massage

Tijdens de Bamboe massage wordt er gemasseerd met een bamboestok. Door middel van verschillende rol en druk bewegingen wordt het onderliggende bindweefsel losgemaakt. Hierdoor wordt de doorbloeding aangezet en de afvalstoffen afgevoerd uit je lichaam. Het is een ontspannende, maar ook stimulerende massage. De massage geeft je kracht, energie en helpt stress verminderen. Een bamboe massage reinigt je lichaam.

 ‎

Stoel massage voor bedrijven

Stoel massage is een korte ontspannende activerende massage ter preventie en behandeling van klachten.
De massage wordt gegeven op een comfortabele massage stoel. De rug, schouders, nek en armen zullen worden behandeld. Wat zorgt voor ontspanning van spieren, betere doorbloeding en rust. Daarnaast zal er een verbeterde werk motivatie zijn.
Na een stoelmassage voel je jezelf meer ontspannen, nieuwe energie en minder kans op RSI- of pijnklachten (pijnklachten veroorzaakt door langdurige en eenzijdige werkhouding).

 ‎‎

Prijzen voor alle massages:

Nek schouder 15 minuten € 15,00
Rug schouders nek 30 minuten € 30,00
Complete lichaamsmassage 60 minuten € 60,00

Wil je een afspraak maken? Bel 06-11320106 of vraag aan via het contactformulier