Training; De Levensinitiaties


15 januari 2017 

De Levensinitiaties

Tijd 10.00 – 15.00 uur.
Locatie Feel Good Center, Offemweg 99 in Noordwijk

afbeelding-facebook

De Training ‘ de Levensinitiaties’ helpt je je ziel terug te vinden. In 4 mooie dagen gaan we samen dieper in op de diverse uitdagingen op het gebied van emoties, het denken, de liefde en het manifesteren hier op aarde. Deze vier uitdagingen komen we tegen op alle gebieden in ons leven, in onszelf, in relatie tot de ander, in ons werk en in gezinnen. Deze training is een mooie combinatie van psychologie en spirituele bewustwording. Iedere dag geeft je meer inzicht in jezelf en reikt je praktische tools aan om zelf toe te passen in het dagelijks leven.

Opzet:

Dag 1: De Lucht initiatie.
Deze uitdaging gaat over het inzetten van het hogere, wijzere, intuïtieve denken in plaats van te luisteren naar het lagere, egodenken dat vaak reageert uit angst en oordeel. Je rekent af met negatieve gedachten over jezelf en anderen.

Dag 2: De water initiatie.
Deze dag gaat over het omgaan met onze emoties en haastige oordelen. We leren hoe we de emoties kalm en stil kunnen krijgen. Hierdoor zal je ontdekken hoe je rustiger kunt reageren op mensen en gebeurtenissen in het leven.

Dag 3: De Vuur initiatie.
De vuur uitdaging leert je bewuster een keuze te maken tussen angst of liefde. Op deze dag gan we ook kijken naar gebeurtenissen in het verleden, om zo anderen of jezelf te vergeven, zodat je zachter in het leven kan staan.
Dag 4: De Aarde Initiatie. Tijdens deze dag zijn we bezig met het op een creatieve manier manifesteren van onze diepste wensen hier op aarde. Zo wordt je je bewust van jouw missie hier op Aarde, wat jij neer wilt zetten!

Word wie je écht bent!

Data Zondag 15 /1, 29/1, 12/2, 5 /3
Tijd 10.00 – 15.00 uur.
Locatie Feel Good Center, Offemweg 99 in Noordwijk
Trainers Janneke Scherrenberg en Pien van Lambaart
Kosten € 325,- inclusief werkmap en boek “Onderweg naar Verlichting” van Bonnie Bessem
Aanmelden info@heel-krachtig.nl of pien@pienvanlambaart.nl
Info 06 – 11320106 of 06 – 51696101