Recencies


Hieronder vind je reacties en ervaringen welke cursisten hebben opgedaan. Wil je ook een reactie geven of je ervaringen bij Healing Noordwijk delen. Laat dan een recentie achter.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Heel-Krachtig
Average rating:  
 8 reviews
by Linda on Heel-Krachtig

De retraite bij Janneke was heel erg fijn. Ik was vooral aan het overleven en niet meer bewust van mijn gevoelens en gedachten. De retraite bij Janneke heeft mij dichterbij mijn gevoel laten komen. Janneke is een warm en liefdevol persoon, dankzij haar heb ik nieuwe inzichten gekregen en sta ik weer krachtiger in het leven. Nogmaals bedankt!

by Nancy Szkudlarek on Heel-Krachtig
Retraite Gran Canaria

Dit was echt een geweldige ervaring. Een aanrader voor iedereen, maar vooral als je even rust en verdieping nodig hebt. Echt een waardevol cadeau voor jezelf.
Dank je lieve Janneke en Melinda voor al je goede en liefdevolle zorg. Xx

by Mariëtte Jacobs on Heel-Krachtig
Een aanrader!

Als je eraan toe bent om jezelf iets fijns kado te doen dan is deze week een aanrader! Een combinatie van zelf- inzicht en vakantie in een prachtige villa en (bijna) altijd mooi weer.
De begeleiding is werkelijk fantastisch en proffessioneel.
Ook ik ga graag nog een keer mee!
Janneke bedankt!!!

by Paula van der Zalm on Heel-Krachtig
Retraite Gran Canaria 2017

Kan alleen maar zeggen dat ik nog nooit in mijn leven zoiets moois en bijzonders heb meegemaakt als in de week op het supermooie eiland Gran Canaria. Ben op deze retraite gegaan om o.a. Te herstellen van mijn burn-out en meer inzicht te krijgen in mijn ware ik. Dit is meer dan gelukt. De mix van ochtend en avondsessies en daarbij het perfecte vakantiegevoel heeft mijn ogen geopend en zoveel positieve energie gegeven. Dit had zonder de persoonlijke begeleiding van Janneke niet mogelijk geweest. Je wordt met zoveel liefde en warmte bij haar ontvangen en door haar uitgebreide kennis en ervaring heeft ze mij precies kunnen geven wat ik op bepaalde momenten nodig had. Het heeft me zeker geinspireerd en heb daarbij ook een fantastische groep supergave vrouwen ontmoet. Janneke bedankt!!!!!! En kom maar op met de volgende retraite datum. Heel veel liefs van Paula

by Alma on Heel-Krachtig
Retreat Gran Canaria - super week!

Nu precies een week thuis van Janneke's eerste retreat op Gran Canaria.. en ik wil weer terug!!! Heb een fantastisch fijne week gehad met een groep prachtige vrouwen in een idyllische setting. Janneke weet een open en informele sfeer te creeëren. Er was volop ruimte voor verdieping door de ochtend en avond sessies met de groep, daarnaast was er alle gelegenheid om ook te relaxen aan zee of bij het zwembad. Een heerlijke mix van vakantie en verdieping!
Ik heb Janneke leren kennen als een warme, krachtige en wijze vrouw, nuchter èn spiritueel, open en met een groot gevoel voor humor.
Ik hoop snel op een datum voor een volgende reis...

by Angelique on Heel-Krachtig
Ik ben er weer!

Voel mij beter geaard en doe n paar maal per week de visualisatieoefening, vergat het eerst steeds, Janneke benadrukte dat het belangrijk is de visualisatieoefeningen te doen. Toen ik er echt de tijd voor nam, kwam ik tot de conclusie dat het echt wat doet voor mij. Ik doe ze nu trouw, liefst in de ochtend, dan voel ik mij de gehele dag rustig en steady, ook op drukke plaatsten, ben nog niet gek op drukke plekken maar kan me nu veel beter afsluiten. Voel mij ook meer mijzelf. Ik voel mij weer mijzelf en dat is lang geleden dat ik dat voelde. Dank je wel Jans X

by Irene on Heel-Krachtig
Thuiskomen

Ik was eerst wel sceptisch, nuchter van aard...maar na de healing totaal ontspannen zelfverzekerder, onbevangen en voelde me sterk!Dank je wel

by Sabine Blansjaar on Heel-Krachtig
De levensinitiaties

Ik ben bij Janneke geweest en heb een fantastische ervaring gehad waardoor ik nu een stuk dichter bij mijn zelf gekomen ben.

Dikke kus X
Sabine